1 / 9
motor
2 / 9
motor
3 / 9
motor
4 / 9
motor
5 / 9
kit
6 / 9
battery
7 / 9
display
8 / 9
motor
9 / 9
motor

Motor

Poziție motor

Baterie

Mărimea roții

Total: 3399 RON - TVA inclus

Kit complet de conversie

Kit Conversie - Specificații:

Putere nominală - 350W sau 500W

Tensiune nominală – 36V sau 48V

Tehnologie – Motor fără perii și angrenaj

Torsiune maximă - 35N.m (36V) - 50N.m (48V)

Intervalul maxim în ECO mode - 70 km - 130+ km *depinde de bateria aleasă

Intervalul maxim în Mixed mode - 50 km - 90 km *depinde de bateria aleasă

Viteza maximă ~ 35 km/h (36V) - 45 km/h (48V)

OBSERVAȚIE: Roțile din față sunt de 250W.

KIT Conversie bicicletă electrică cu motor pe roata din spate de 350W sau 500W. Motorul este unul fără angrenaj, de mare eficiență și putere. Aceste kituri de conversie pe roata din spate sau din fată (250W) care au puterea nominală de 350W sau 500W; pot oferi mai mult decât un kit obișnuit de conversie de bicicletă electrică.
Rent-E are mărimile de roți disponibile de 20”, 24″, 26”, 27.5″, și 28”, 29″ pentru bicicleta ta existentă. Roata are jantă din aliaj cu perete dublu, spițele sunt de grosime specială pentru a suporta o tensiune mai mare. La furcă mărimea minimă între dropout-uri este de 135mm (ca la marea majoritatea furcilor), la roata din spate dropout-ul este de 10mm, iar la roata din fată de 100mm. Motorul de 350W sau cel de 500W pe roata din spate are două opțiuni pentru schimbarea vitezei: setul de pinioane tip Caseta sau de tip Filet.
Manetele de frână conțin microcomutatoare care decuplează curentul către motor. Aceste manete sunt compatibile atât cu frâna pe disk cât și cu V-brake. Din păcate nu sunt compatibile cu frânele hidraulice, dar există soluții și pentru acest caz.
Kit-ul de conversie bicicletă electrică are sistem de asistență la pedale cu monitor LCD pe ghidon care pe lângă afișarea nivelelor de asistență afișează și nivelele de putere, respectiv viteza, distanța rutei, timpul, viteza medie, și multe altele. Deasemenea decuplează curentul către motor, când ajungem la viteza predefinită. Cele 5 nivele de asistență permit moderarea nivelului de asistență în timpul călătoriei, putem reduce consumul de baterie în funcție de necesitate.
Kit-ul conține o manetă de accelerație, care ajută să călătorești fără să pedalezi. Utilizarea acestuia are impact asupra duratei bateriei care se va descarca cu mult mai repede.
Controler Integrat (în suportul bateriei). Aceasta ar fi creierul operațiunilor. Este un controler inteligent, fără perii, de 36 volți sau de 48V pt opțiunea de 500W.
Bateria downtube este o baterie litiu-ion de 12.5Ah / 14.5Ah / 17.5Ah și 36 volți / 48 volți, asamblat de noi aici în Cluj-Napoca, România. Are un sistem de management al bateriei încorporat care împiedică supraîncărcarea bateriei. Are inclus un încărcător de 36 volți / 48 volți / 2 amperi, cu acesta încărcarea completă a bateriei durează aproximativ 5-6 ore. De asemenea, are o placă care se atașează la bara downtube cu ajutorul caruia se inchide bateria: ON/OFF. Respectiv are și două seturi de chei unici incluse pentru fixarea bateriei pe cadru.
Bateria downtube este o baterie foarte ușoară cântărind aprox. 3,2kg. Dimensiuni: 36,1cm lungime; 9cm lățime; 9,2cm înălțime. Cu acest design modern, foarte ușor, are totuși capacitatea de a stoca puterea necesară efectuării unor deplasări de 60km+ / 100km+ cu o singură încărcare (în funcție de bateria aleasă). Acesta depinde de mai mulți factori, cum ar fi: terenul, greutatea ciclistului / bicicletei, modul de utilizare a bicicletei.
În medie, bateria are o durată de viață de 800-1000 de cicluri de incarcare sau 3-4 ani.
Pe baterie există un indicator de afișare a nivelul de încărcare, cu ajutorul căreia se poate monitoriza foarte ușor nivelul de încărcare bateriei.
...Citește mai mult