9 motive de ce să alegi bicicleta electrică

Sănătate și experiență

Cum știm cu toții, mișcarea în fiecare zi este esențială pentru a trăi o viață sănătoasă. Cu bicicletele electrice nu numai faci sport dar îți poate da un feeling, care nu poate nici un alt mijloace de transport.

Verde

Să circuli cu bicicleta este eco-friendly, iar să circuli cu bicicletă electrică este eco-friendly, practic și mai puțin zgomotos. Așadar putem reduce nu numai poluarea aerului dar și poluarea fonică în oraș.

Service și producție de baterii de litium-ion

Cu condiția că deja ai bicicletă electrică, sau dorești să convertim pe cea veche, aduce-o la noi. Reparăm și schimbăm unde trebuie. Manual de utilizare baterie litium-ion

Nu necesită permis de conducere

Sigur

Dacă te găndești la siguranța ta sau a biciletei, să nu-ți faci griji, noi deja am rezolvat asta. În costul inchirierii este calculat și casca de protecție și cablul antifurt.

Rapid și durabil

Cu motorul de 350 wați putem circula chiar și cu 25 km/oră, care e o viteză ideală în oraș, mai ales când vine vorba despre urcarea dealurilor. Iar o baterie încărcată este de ajuns pentru a pedala 70 km (până la 130+ km *depinde de bateria aleasă).

Nu prezintă prețuri ascunse

După ce plătești costul încirierii, nu vei mai întîmpina alte costuri.

Tururi ghidate

Dacă vrei să cunoști mai bine orașul și să auzi povestiri captivante în timpul unei tură de ciclism, noi te putem ajuta. Obișnuim să organizăm și tururi înafara orașului, altfel zis, evenimente meritat de încercat.

Schimbi când vrei

Bicicleta electrică se mai poate fi folosită ca și cea tradițională, tu decizi când și cum vrei să-l folosești. Benzile de biciclete nu degeaba sunt în Cluj, e și timpul să profităm de ele.
© 2019 - 2024 Rent-E. Toate drepturile rezervate